Mexicos GP: Vejrudsigten

Lune temperaturer, skyer og en smule regn er hvad der venter feltet, når de tager fra USA til Mexico i næste weekend.

Mexicos GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/10 2016 klokken 17:10

Årets amerikanske grand prix er ikke kørt endnu, men allerede i næste weekend skal feltet i aktion igen, når det går løs med det mexicanske grand prix. Derfor får I her vejrudsigten noget tidligere end normalt, da løbstidspunktet i USA gør, at det ellers ikke ville kunne lade sig gøre at bringe hverken Vejrudsigten eller tv tiderne denne søndag.

Fredagen i Mexico tegner til at blive en overskyet sag, hvor det vil være pletvis overskyet. Temperaturen vil eftersigende komme til at ligge på 19 grader, så det er altså ikke det helt vilde vejr. Regn skulle der nemlig heller ikke komme noget af, fordi risikoen for regn er helt nede på 10%.

Lørdag kommer til at minde meget om fredag. Vejret vil endnu en gang være pletvis overskyet og temperaturen skulle igen komme til at ligge på de der 19 grader. Risikoen for regn er dog højere lørdag end den var om fredagen, fordi den skulle nemlig ligge på 20%.

Søndag er der risiko for at vejret ændre sig og der er risiko for at der kommer regn. Der er nemlig meldinger om spredte byger, som skulle komme om eftermiddagen, altså midt under løbet. Risikoen for regn er dog blot på 40%, så det kan hurtigt ende med blot at blive endnu en overskyet dag. Temperaturen om søndagen skulle i øvrigt ligge på 20 grader.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USAs GP: Vejrudsigten Brasiliens GP: Vejrudsigten »