Gutierrez: Haas ikke eneste mulighed

Det er ikke sikkert Esteban Gutierrez får lov til at blive hos Haas, men skulle amerikanerne vrage ham, så har han andre muligheder i Formel 1.

Esteban Gutierrez . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 21/9 2016 klokken 16:09

Flere og flere hold begynder, at få deres kører line-up på plads til den kommende sæson, men der er også nogle teams, som ikke har det på plads endnu. Et af de teams er Haas F1 Team, som ikke har meldt noget ud, omkring hvem de har på holdet i næste sæson. Mange mener at Romain Grosjean bliver hos holdet, mens fremtiden for den anden kører Esteban Gutierrez ikke ser helt så lys ud, men det gør ikke hovedpersonen så meget.

Esteban Gutierrez.
Copyright Haas F1


Mexicaneren har nemlig andre muligheder i Formel 1, hvis det skulle være sådan, at amerikanerne dropper ham.

"Vi har andre muligheder, som vi overvejer at tage. De er simpelthen for gode til, at man kan lade være med at overveje dem. Haas er dog stadigvæk min første prioritet," siger Esteban Gutierrez.

Esteban Gutierrez.
Copyright Haas F1


Den mexicanske kører er 25 år gammel og han er i gang med sin tredje fulde sæson i Formel 1. Han er en af Ferraris udviklingstalenter, hvilket betød at han fik lov til, at teste lidt for Sauber i 2012. De to næste sæsoner tilbragte han som løbskører hos Sauber, inden han røg ud i kulden i 2015. I år er han så tilbage igen, hvor han køre for Haas, men han har endnu ikke formået at hente point, så på det punkt har han ikke gjort det store væsen af sig.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lance Stroll til Williams Malaysias GP: Kørernes dækvalg »