Singapores GP: Hot or not

Et par tyskere med krudt i, en godt kørende dansker plus nogle gutter, som gjorde sig mindre heldigt bemærket, jo der er meget stof der kan komme på hot or not listen denne gang.

Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/9 2016 klokken 22:09

Gårsdagens løb i Singapore var en af de mere underholdende både på godt og ondt. Derfor er der naturligvis en masse ting man kan tage fat på og som kan komme med på vores hot or not klumme. Da dette er en klumme skal det naturligvis lige nævnes, at det er skribentens holdning som kommer til syne og ikke nødvendigvis en holdning som hele holdet bag BMF1 deler. I er naturligvis velkommende til at komme med kommentarer og jeres bud på en hot or not nede i kommentarfeltet, det skal naturligvis bare foregå i en ordentlig tone.

Hot top 3

1: Sebastian Vettel.

Den tyske Ferrari-kører har haft en meget dårlig sæson og Singapores Grand Prix, var da ingen undtagelse. Tyskeren fik nemlig nogle problemer under kvalifikationen, hvilket betød, at han måtte starte på sidstepladsen til løbet i går. Tidligere i sæsonen har Ferrari haft problemer i løbene, fordi de har lavet nogle store taktiske fejl, men sådan var det ikke med Sebastian Vettel i går. Vettel+Ferrari leverede nemlig et rimeligt perfekt løb og fik det ud af det, som de kunne have ønsket sig. Fra nummer 22 til 5 på en bybane, det er godt gået og derfor er han, nummer et på denne liste.

2: Kevin Magnussen.

Ja nu tænker i nok, at klaphatten er kommet på igen, men det er den egentlig ikke. Kevin scorede point i går, for anden gang i denne sæson, hvilket er meget flot. Udover det, så skete det jo ved hjælp af en stort set fejlfri præstation og det skal anerkendes lige meget, hvilken nation køreren kommer fra. Det gode resultat var også et resultat af en rigtig god start, hvor Kmag, udnyttede balladen i starten til perfektion og lå allerede nummer ti efter første omgang. Den position sluttede han også på, men med lidt held kunne han godt være sluttet lidt højere oppe.

3: VM-kampen.

Nico Rosberg vandt som bekendt igen i går og dermed tilbage erobrede han føringen i mesterskabet. Ikke nok med det, så er det som om, at tyskeren også har fået overtaget på den mentale front, fordi Lewis Hamilton virker ramt. Så kan man måske sige, at så har Nico Rosberg vundet mesterskabet, men nej det har han langt fra. Briten er ikke tre gange verdensmester for ingenting, han har det som skal til for at komme tilbage og når det sker, kan det ske med en enorm styrke, så det skal nok blive en spændende slutning på sæsonen.

Not top 3

1: Haas og Grosjean.

De startede sæsonen godt og deres sæson er vel egentlig godkendt, når man tænker på de er et nyt team. Der er dog begyndt at ske ting i teamet, som ikke er så gode og som faktisk er direkte uacceptable. En ting er, at et team ikke laver en god nok bil, efter kørerens mening, men noget andet er kørerens måde at håndtere det på. Den sidste del var Romain Grosjean ikke god til, da han måtte udgå af løbet i går allerede inden det var kommet i gang. Franskmanden var virkelig sur og han har sagt nogle dårlige ting om teamet og det er ikke smart når det er et nyt team.

2: Genstarten.

Nico Hülkenberg kørte som bekendt ind i muren, lige efter starten på gårsdagens løb. Det betød at der kom en safety car på banen, mens de fik ryddet banen for alle vragdele. Det hele foregik som det plejer i disse situationer, lige ind til løbet blev givet frit. Løbet blev nemlig givet frit en postgang for tidligt, fordi der var nemlig stadigvæk en Marshall på banen, som faktisk måtte løbe for sit liv, da løbet blev givet frit. Det kan naturligvis være hans egen skyld at han ikke var kommet væk, men hvorom alting er, så er det dårlig stil at sætte løbet i gang, mens der stadigvæk er en mand på banen.

3: Verstappen.

Max Verstappen formår altid at skabe opmærksomhed om hans person. Vi har flere gange set den unge hollænder køre direkte vildt og i nogens øjne farligt. De sidste to weekender har han dog opført sig rimelig pænt, med hans kørsel i hvert fald. I går kom der nemlig nogle "pive" kommentarer fordi Daniil Kvyat begyndte at give ham igen af samme skuffe. Det er utrolig dårlig stil, fordi hvis man selv må køre til grænsen, så må de andre kørere altså også. Så kære Max, det der er en ommer og du skal tage dig sammen en anden gang.

Det var slut på denne hot or not klumme og I må endelig komme med jeres bud nede i kommentarfeltet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Et perfekt løb for mig Singapores GP: Dagen derpå »