Kevin i top, Jolyon i bund

Singapores Formel 1 Grand Prix viste stor styrke fra Kevin Magnussen, som efterfølgende er blevet rost af samtlige internationale medier, der bedømmer kørerne. Samtidig bliver Jolyon Palmer sat i skammekrogen.

Kevin Magnussen, Kina 2016 . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2016 klokken 12:09

Det er sød læsning man finder rundt på de internationale Formel 1-sider, når der læses om Singapores Formel 1 Grand Prix, hvor Kevin Magnussen sikrede Renault deres kun anden pointgivende placering i år.

Kevin Magnussens indsats i den uddaterede Renault-racer beskrives som bemærkelsesværdig. Så meget, at der er nogle der mener, at dette var lige det der skulle til for at sikre den unge dansker endnu et år i Formel 1.

SkySport, der er et af de mest anerkendte mediehuse indenfor Formel 1 og sport i det hele taget, giver Kevin 8.5 point på en skala til 10. Meget usædvanligt for dem, da de for det meste fokuserer på slutplaceringen.

Højeste point blev givet til Sebastian Vettel, der også blev kåret til dagens kører, efter han med suveræn kørsel formåede at køre op fra en placering bagerst i feltet til at slutte som nummer 5. Vettel fik 9,5 point af Sky.

Bundkaraktererne blev uddelt til Kevins konkurrenter til sædet i 2017, Jolyon Palmer, der fik 5 point og Esteban Ocon der ligeledes kun fik 5 point.

Ocon, som mange så som den næste Max Verstappen, ligner en der er rykket i Formel 1 for tidligt. Det har ikke vist sig godt for ham, siden hans debut.

Mens Ocon ser ud til at falde igennem, ligner Palmer en der er ved at falde fra hinanden. Ikke engang de mest loyale engelske medier tror længere på, at Palmer har en fremtid i Formel 1.

Opgivende Palmer
Copyright Allan Haslund


Hos Red Bull har hverdagen også meldt sig for Max Verstappen, der kæmper med et dårligt image og har det svært med, at hans holdkammerat mere er foran end efter ham. SkySport gav Max sølle 6 point.

Hamilton og Ericsson fik også kun 6 point efter deres indsats. At SkySport giver en kører på 3. pladsen 6 point, er meget sjældent, hvilket viser skuffelsen over Hamiltons indsats i Singapore.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapore's GP; løbsresumé: Rosberg vinder Kevin: Et perfekt løb for mig »