Lewis er ikke en nem holdkammerat

Stemningen hos Mercedes er ikke altid lige god, hvilket bl.a. skyldes at Lewis Hamilton ikke er nem at have som holdkammerat. Det er i hvert fald den holdning Fernando Alonso har til tingene.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/7 2016 klokken 17:07

Der er som bekendt en masse drama og ballade omkring Mercedes teamet i ny og næ, fordi Lewis Hamilton og Nico Rosberg ikke altid kommer godt ud af det med hinanden. I år har det dog været værre end det plejer, fordi det har ført til flere sammenstød, hvor af det godt nok kun er et af dem, som kostede begge bilerne den videre deltagelse i løbet. Det er dog ikke overraskende at der er ballade, fordi Lewis Hamilton er bestemt ikke nem at have som holdkammerat, hvis man spørger en tidligere en af slagsen.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton
Copyright McLaren Media


Fernando Alonso var nemlig britens første holdkammerat i Formel 1, hvilket han bestemt ikke synes var nemt, fordi briten havde meget indflydelse på tingene uden for banen.

"Ja jeg kan godt huske, hvordan det var og det var bestemt ikke nemt. Han er utrolig hurtig på banen og laver stort set ingen fejl, men uden for banen er han også stærk. Her har han nemlig rigtig stor indflydelse på tingene, fordi han er den som han er. Derfor vil jeg gerne sige held og lykke til Nico Rosberg," udtaler spanieren og den sidste del blev efterfuldt af et grin.

Fernando Alonso kørte sit løb nummer 250
Copyright McLaren Media


Der er ingen tvivl om at noget af Mercedes-balladen skyldes Lewis Hamilton og hans personlighed, så den del har Fernando Alonso nok ret i. Der er bare det ved det, at der er en anden kører i feltet som har et ryg for at være, meget svær at arbejde sammen med. Den kører er netop Fernando Alonso, så spørgsmålet er om man kan tro på alt det han siger, da han som bekendt forlod McLaren efter 2007 sæsonen fordi han ikke kunne enes med Lewis Hamilton og Ron Dennis.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Weekenden i billeder Deres udvikling er bekymrende »