Bernies svigermor kidnappet

Bernie Ecclestones svigermor er angiveligt blevet kidnappet i Brasilien og forbryderne forlanger mange penge for at frigive hende.

Bernie Ecclestone . Copyright F1 Fans

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/7 2016 klokken 09:07

Det er vel ingen hemmelighed, at Bernie Ecclestone har mange penge og det er vel heller ingen hemmelighed, at han ikke er alt for populær alle steder. Den kombination kunne nemt få nogle af verdens "skidte kale" til at finde på numre, hvilket Bernie og hans nærmeste heldigvis har været nogenlunde forskånet, eller det havde de ind til nu. Det forlyder nemlig at den 85-årige Formel 1-chefs 67-årige svigermor er blevet kidnappet i den brasilianske by Sao Paulo.

Bernie Ecclestone
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Kidnapningen skulle have fundet sted i fredags, men det er først nu det er kommet ud i medierne. Det er heller ikke meget der er sluppet ud om sagen, men det forlyder at kidnapperne forlanger en løsesum på hele 120 millioner brasilianske real, hvilket svare til cirka 246 millioner danske kroner, så det er en ordentlig sjat penge de vil have.

Bernie Ecclestone med hans datter Tamara
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Det er dog ikke helt første gang, at Bernie er i noget der minder om det her, fordi i 2012 var der en gut der truede med at bortføre Bernies datter Tamara. Den gang fik politiet dog fat i manden, som efterfølgende kom i fængsel, men så heldige var familien Ecclestone ikke denne gang. Man må dog håbe, at de får fanget de brasilianske forbrydere, så Bernie Ecclestones svigermor Aparecida Schunck kan slippe fra denne forfærdelige situation i god behold. Bernies kone hedder i øvrigt Fabiana Flosi, de to mødtes til det brasilianske grand prix i 2009 og de har været gift siden 2012.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Dagen derpå Ungarns GP: Weekenden i billeder »