Rios fremtid er ukendt

Rio Haryantos fremtid i Formel 1 er meget usikker, indoneserens kontrakt udløber nemlig efter weekendens løb i Ungarn.

Rio Haryanto . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/7 2016 klokken 13:07

Det koste som bekendt mange penge, at være i Formel 1. Penge som de store teams har, men som de små teams skal ud og finde ved at sælge sæder. En af de teams der er nødt til det er Manor Racing, som ind til videre har haft Rio Haryanto med som den såkaldte "betalingskører". Hos Manor har man dog brug for flere penge, så man har åbenbart valgt kun at skrive kontrakt med indoneseren til og med det ungarske grand prix. Det betyder altså, at Haryanto kan være arbejdsløs efter weekendens løb, men sådan håber han naturligvis ikke selv det går.

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


Indoneseren er nemlig godt tilfreds med hans præstationer og derfor tror han, fortsat at han har en fremtid på holdet.

"Vi får at se, men jeg tror man kommer til at se mig resten af sæsonen, hvis jeg fortsat er i bilen når der køres på Hockenheim. Jeg er dog godt tilfreds med det jeg har præsteret, fordi jeg har gjort det rigtig godt i kvalifikationerne, det er mere løbene, hvor jeg skal finde noget mere. Det er ikke nemt med alle de blå flag, eller det faktum at vi tit er på en anden strategi end de andre," lyder det fra Rio Haryanto.

Jordan King
Copyright GP2 Media


Indonesiske Rio har helt ret i, at han har været godt med i kvalifikationerne, fordi her står den lige pt. 5-5 mellem de to Manor Racing-kørere. Under løbene halter han dog en del efter, som han også selv siger. Det er nemlig ikke lykkedes ham at slå Pascal Wehrlein i nogle af de løb, hvor tyskeren har gennemført løbene. Derfor bliver det spændende at se om Manor beholder ham, eller om de vælger at bytte ham ud med eksempelvis Jordan King, som testede for teamet på Silverstone.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn har ikke hørt fra Ferrari "Ny" motor til Alonso »