Vi har aldrig haft det bedre sammen

Set udefra virker forholdet mellem Lewis Hamilton og Nico Rosberg til at være meget dårlig, men sandheden er åbenbart anderledes afslører verdensmesteren.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/6 2016 klokken 19:06

De var venner da de var unge og de var venner da de kom ind i Formel 1, men siden de blev holdkammerater har forholdet mellem Nico Rosberg og Lewis Hamilton virket meget køligt. Sidste år var der meget ballade mellem de to, men det har virket som om Mercedes havde fået tæmmet deres to stjerner hen over vinteren. Det billede ændrede sig dog en smule efter episoden i Spanien, hvor de to kørte hinanden af. Det er i hvert fald sådan det har set ud, hvis man blot har fulgt det hele ude fra, men sandheden er tilsyneladende en anden.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


Verdensmesteren har nemlig afsløret, at forholdet mellem de to gamle venner aldrig har været bedre, eller i hvert fald ikke har været bedre over de seneste par år.

"Forholdet mellem Nico og jeg er faktisk rimelig godt lige nu. Vi forventede dog ikke det ville være så godt, men det har måske noget med alderen at gøre. Han er familie far, så han er sikkert vokset grundet den opgave, mens jeg er vokset grundet min alder. Nu om dage kommer vi nemlig hen og tager en snak med hinanden, hvis der er noget vi er utilfreds med, så det får ikke lov til at ulme og blive værre end det er," lyder det fra Hamilton.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Briten fortæller også at han var ude at svømme en dag nede i deres fælles pool nede i Monaco, også kom tyskeren ned også sad de og talte sammen i en halv time stille og roligt. De to Mercedes-kørere bor nemlig i samme bygning nede i Monaco, så de kan ikke undgå at møde hinanden. Derfor lyder det rigtig godt for dem, hvis det virkelig passer at de er ved at blive venner igen. Om det så bliver ved med at være sådan, det er så en anden side af sagen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Landsmand låner Checos racer Varmt vejr er nøglen til succes »