Østrigs GP: Vejrudsigten

Formel 1-feltet har sat snuden mod Østrig og her venter der Nico Rosberg, Lewis Hamilton og alle de andre en weekend med blandet vejr.

Lewis Hamilton . Copyright Daimler-Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/6 2016 klokken 22:06

Efter en weekend uden Formel 1, så er feltet at finde i den østrigske by Spielberg i den kommende weekend. Her ligger Red Bull Ring banen nemlig og det er den bane, som sæsonens niende grand prix skal køres på. Skal man tro prognoserne, så er det dog ikke det bedste vejr, der venter feltet i Østrig, det skulle nemlig blive en blandet omgang.

Fredag skulle vejret blive pletvis overskyet med temperaturer på omkring de 25 grader. Selvom der er skyer på himlen skulle der dog ikke komme noget regn om fredagen, risikoen for regn er nemlig helt nede på 20%.

Regn skulle der så til gengæld komme om lørdagen, hvor prognosen siger regn og sandsynligheden for vand er helt oppe på 80%. Ikke nok med det, så siger prognoserne at den største risiko for regn ligger i perioden fra klokken 10 om formiddagen til klokken 19 om aftenen, hvilket betyder at det kommer til at gå ud over den tredje træning og kvalifikationen. Lidt lyspunkter er der dog, fordi temperaturen skulle ligge på omkring 23 grader.

Søndag er der meldinger om byger, men det vides endnu ikke om det bliver til noget. Prognoserne siger nemlig at der er 50% risiko for regn. Skulle der komme regn, siger prognoserne dog også at sandsynligheden er størst om formiddagen, så det vil ikke få nogen betydning for løbet. Med hensyn til temperaturen, så skulle den igen ligge på de der 23 grader.

Dette er dog blot prognoser og det kan nå at ændre sig mange gange inden det hele begynder i Østrig på fredag.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjan GP: Vejrudsigten Englands GP: Vejrudsigten »