Williams vil selv bestemme

Formel 1 står overfor en potentiel stor kørerrokade, men Williams vil selv bestemme, hvem der skal køre for dem.

Felipe Massa og Valtteri Bottas . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/5 2016 klokken 15:05

Efter denne sæson er der mange kørere som står uden kontrakt, hvilket betyder at en af dem kan komme til at skifte team. Et af de teams det kan gå ud over er Williams, idet både Felipe Massa og Valtteri Bottas har kontraktudløb efter denne sæson. Williams har dog ikke tænkt sig at sætte sig tilbage og vente på, at kørerne finder et nye sæde, så teamet dermed må nøjes med det, som er tilbage.

Sir Frank Williams og Claire Williams
Copyright Williams F1


Derfor vil det britiske team gøre alt det de kan for, at få deres line-up på plads i en fart, så de 100% selv har bestemt den.

"Vi vil selv bestemme, hvem der skal køre for os i næste sæson. Den taktik med at vente til alle har fundet deres kører og så tage det som er tilbage, er ikke en taktik vi vil bruge. Vi vil selv bestemme vores kører line-up til 2017 sæsonen," lyder det fra Claire Williams.

Jenson Button
Copyright McLaren Media


Det forlyder at Williams godt kunne finde på at beholde deres to nuværende kørere, hvis det kan lade sig gøre. Af andre kørere som bliver fri på markedet kan man bl.a. nævne Kimi Räikkönen, Jenson Button og Nico Rosberg. Af disse kørere kunne Button sagtens have Williams-potentiale idet han som bekendt startede sin karriere hos det britiske team tilbage i 2000.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin får den stærke Renault motor Ricciardo vandt lotteriet »