Flere tests til Sirotkin... men!

Det er netop kommet frem at Sergey Sirotkin vil få flere testdage i Renault-raceren i løbet af sæsonen, men det bliver ikke i nogen af de første frie træninger lige med det samme.

Sergey Sirotkin . Copyright Formula1.com

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/4 2016 klokken 11:04

Russiske Sergey Sirotkin havde som bekendt lånt Kevin Magnussens Renault-racer under den første frie træning i går. Det gjorde den unge russer forholdsvis godt, idet det lykkedes ham at køre hurtigere end Jolyon Palmer, som kører i den anden Renault. Det er naturligvis noget der skaber ekstra interesse fra Renaults side, så derfor har man netop offentliggjort, hvordan Sirotkins sæson kommer til at se ud med Renaults øjne.

Sergey Sirotkin og co. til pressemøde
Copyright Renault Motorsportmedia


Her til formiddag har der nemlig været afholdt pressemøde i Sochi, hvor Sirotkin var i selskab med sin storsponsor SMP, i skikkelse af Boris Rotenberg samt Renaults teamchef Fredric Vasseur. Her udtalte Renault-bossen følgende.

"Sergey skal fokusere på sin GP2-sæson lige nu, så derfor går der noget tid inden han kommer ud at køre i den første frie træning igen. Det bliver nok først i slutningen af sæsonen han kommer ud at køre der, men han vil få chancen i en af sæsonens testdage. Sergey gjorde et rigtig godt job i går under træningen, både med hensyn til fart og feedback, " lyder det fra Vasseur.

Sergey Sirotkin
Copyright Renault Motorsportmedia


Formel 1 har to af de såkaldte in-season tests og det er de tests, hvor Sirotkin vil få chancen i minimum den ene af dem. De to tests bliver kørt i Barcelona og på Silverstone efter løbene på de to baner. Det vil sige at første mulighed Sirotkin får for at komme tilbage i Renault-bilen vil være den 17-18 maj.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Motorreglemet for 2017-2020 officielt godkendt Ruslands GP: 3. frie træning. Hamilton hurtigst ig »