Button: Der er sket fremskridt

Den erfarne englænder, Jenson Button, erkender at der er lang vej endnu før McLaren-Honda er konkurrencedygtige. Han forventer dog at 2016 bliver væsentlig bedre end den til tider fortvivlende 2015-sæson.

Englands GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 11/3 2016 klokken 13:03

Jenson Button og Fernando Alonso: to navne der emmer af succes og flotte resultater, men selv deres samlede kræfter formåede ikke at trække det genopståede McLaren-Honda ud af middelmådigheden i den forgangne sæson.

Fernando Alonso og Jenson Button
Copyright McLaren Media


36-årige Button er optimistisk men tør ikke spå om udfaldet af det australske Grand Prix, som løber af stablen om en uges tid.

En nøje kordineret indsats fra Honda og McLaren henover vinteren har, om alt går vel, bragt det før så succesfulde team på omgangshøjde med midt-feltet.

Jenson foran Fernando
Copyright McLaren Media


Jenson Button udtaler: ”Jeg håber ikke at vi bliver kørt bagud, men der er stadigt en masse arbejde før jeg føler at vi er rigtig konkurrencedygtige. Der resterer stadigt en masse arbejde med at finde en opsætning som virkelig virker for os, vi er der ikke endnu. Så der behøves stadigvæk en masse arbejde.”

Jenson Button
Copyright McLaren Media


”Jeg har ikke noget mål. Mit eneste mål er at klemme på, at give det alt vi har, give det absolut maksimale, så må vi se hvilke resultater det bringer.

"Jeg sætter aldrig et mål på nuværende tidspunkt. Da jeg er et positivt menneske, risikerer jeg at sætte højere mål end der er realistisk. Så bliver man bare skuffet, og det er der ingen grund til.”

Jenson Buton
Copyright Allan Haslund


Button håber på bedre held i kvalifikationerne, sidste år nåede han sjældent længere end Q1. Men han mener at bilens evne til at levere på en enkelt omgang er væsentlig forbedret.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas hyrer meget ung udviklings-kører Mere whisky til McLaren »