Det tror Kevin på i Melbourne

Med tre dage tilbage af vintertestarbejdet har Kevin Magnussen allerede dannet sig et billede af hvor han forventer holdet slutter efter åbningsløbet i Australien, og han er ikke pessimistisk.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/3 2016 klokken 21:03

Selvom Renault og ikke mindst Kevin Magnussen kom sent i gang med forberedelserne til 2016 Formel 1 sæsonen, var der optimisme at spore, da han efter dagens testarbejde i Barcelona fik en snak med Katie Walker.

"Jeg har en rigtig god fornemmelse af bilen og kan mærke at der er et stort potentiale med hele vores pakke," kom det fra Kevin.

Kevin sluttede dagens test helt nede som nummer ti, men det bekymrede ham ikke.

"Vi kører vores eget testprogram og ser ikke så meget på hvad de andre gør," kom det ærligt fra den hurtige dansker.

Kevin har i dag gennemført sin tredie dag i Renault raceren. I morgen tager han den 4, inden Jolyon Palmer igen sætter sig i Renault Formel 1 raceren for at gennemføre årets sidste to dages test, inden det for alvor går løs i Melbourne d. 20 marts.

"Vi har endnu nogle ting vi skal have testet her over de næste 3 dage, så vi er ikke helt klar endnu, men tingene ser lovende ud", tilføjede han.

"Det virker som om, der er mange der ligger tæt på hinandens performance, så det bliver spændende at se hvor vi virkelig er, når vi kommer til Australien, men jeg er ret sikker på, at vi har det der skal til for at få point i åbningsløbet", sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Anden test skudt i gang Renault: 100 kg benzin-grænse skal væk »