Ny ur-sponsor til McLaren

McLaren har fået en ny ur-sponsor efter bruddet med deres tidligere mangeårige sponsor, TAG Heuer.

Billeder fra Mexico 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/2 2016 klokken 20:02

I slutningen af 2015 kom det frem, at det mangeårige samarbejde mellem McLaren og ur firmaet TAG Heuer ville stoppe. Grunden til bruddet var, at TAG Heuer valgte at skifte McLaren ud med Red Bull Racing, hvor firmaet skal være motorsponsor.

Red Bull med TAG Heuer folk
Copyright Red Bull


Bruddet med TAG Heuer betød, at McLaren havde plads til en ny ur-sponsor, hvilket man nu har fået i det schweiziske ur-firma Richard Mille. Kontrakten mellem Richard Mille og McLaren løber i første omgang i ti år, hvilket begge parter er rigtig godt tilfreds med.

"En ti-årig aftale viser at vi går ind for langvarige aftaler her hos McLaren og disse aftaler kan være med til at både vi og Richard Mille kan vokse og udvikle os sammen," lyder det fra McLarens chef Ron Dennis.

"Dette samarbejde med McLaren kommer på det rigtige tidspunkt. Vi har holdt øje med Formel 1 i mange år og den her mulighed kunne vi ikke sige nej til," siger Richard Mille selv.

Felipe Massa
Copyright Williams F1 Team


Firmaet Richard Mille har i forvejen en del motorsports-sponsorater. Lige pt. er de sponsor for Felipe Massa og Romain Grosjean i Formel 1, samt den tidligere ni dobbelte verdensmester og multitalentet Sebastian Loeb.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari præsenteret Video: Mercedes lufter dyret »