Renault åben for forlængelse med Red Bull

Tideligere i dag præsenterede Renault deres eget team og nu åbner de op for at samarbejdet med Red Bull kan forlænges.

Malaysia GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/2 2016 klokken 18:02

Tideligere i dag præsenterede Renault deres nye Formel 1-team, som bl.a. har danske Kevin Magnussen med ombord. Det er første gang siden 2010 sæsonen at Renault har sit eget team, men i perioden fra 2010 til 2013 havde den franske motorleverandør stor succes med sit samarbejde med Red Bull.

Renault og Red Bull er blevet gode venner igen
Copyright Red Bull Photofiles


Samarbejdet med Red Bull kastede fire verdensmesterskaber af sig til Sebastian Vettel, hvilket må siges at være suverænt. De sidste to sæsoner har samarbejdet mellem Renault og Red Bull dog haltet en del, så der har været gentagende rygter om at samarbejdet mellem de to skulle ophører. Nu åbner Cyril Abiteboul der er chef for Renaults Formel 1-aktiviteter dog op for en forlængelse af samarbejdet mellem de to parter.

"Vi har annonceret at vi har en et årig kontrakt med dem, men den aftale kan sagtens forlænges. Vores plan har hele tiden været at vi vil blive ved med at leverer motorer til andre teams, hvis nogen ønsker at køre med vores motor. Da vi vandt VM med Red Bull ville alle have en Renault-motor, men sådan er det ikke længere" lyder det fra Cyril Abiteboul.

Red Bull med TAG Heuer folk
Copyright Red Bull


I denne sæson kommer der til at stå Tag Heuer på Red Bulls motor, men det er i virkeligheden en Renault-motor. Red Bull har samarbejdet med Renault siden 2007 sæsonen og det samarbejde har som nævnt kastet fire verdensmesterskaber.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault præsenterer Kevin Magnussen i Paris Carmen Jorda fortsætter »