Renault offentliggør planer i Abu Dhabi

Renault regner med at offentliggøre sine Formel 1 planer ved årets sidste Formel 1 Grand Prix i Abu Dhabi i slutningen af denne måned.

Williams-Renault-offentliggørelsen . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/11 2015 klokken 11:11

Historierne omkring Renault og deres planer om at vende tilbage til Formel 1 har floreret i større eller mindre grad gennem hele sæsonen. Nu tyder alt dog på, at de lægger alle kortene på bordet i Abu Dhabi.

Copyright Renault F1
Copyright Renault F1


Direktøren for Renaults Formel 1 aktiviteter, Cyril Abiteboul, mener nemlig, at man er så langt med planerne, at man vil kunne offentliggøre det hele i Abu Dhabi om små 10 dage.

"Der vil komme en eller anden form for udmelding fra os, enten før eller efter løbet i Abu Dhabi. Det er i hvert fald det, vi satser på, og det, vi regner med," siger Abiteboul.

Pastor Maldonado
Copyright Lotus F1


Tidligere på året underskrev Renault et letter of intent, hvor de skrev under på, at de ville købe Lotus og redde dem ud af deres økonomiske problemer. Ud over det har man set Renault personale på Lotus fabrikken i Enstone, så spørgsmålet er ikke længere så meget, om Renault kommer tilbage, men snarere hvornår de offentliggør deres comeback.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tag Heuer bryder med McLaren Race of Champions i weekenden »