Bliver Magnussen overhalet indenom?

Selv om det endnu kun er på rygteplan, så skulle Kevin Magnussen være et potentielt emne til en plads som tredjekører hos Williams. Nu forlyder det imidlertid, at Ferrari Driver Academy-køreren Lance Stroll skulle forhandle med Williams om et udviklingsrolle på holdet.

Williams . Copyright Allan Haslund

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/11 2015 klokken 21:11

Hos Williams skal canadieren angiveligt overtage den plads, som Susie Wolff har gjort ledig ved annonceringen af sin tilbagetrækning. Lance Stroll har Luca Baldisseri som manager, og hvis navnet lyder bekendt, så har han haft en ledende stilling som ingeniør hos Ferrari.

Lance Stroll, der kun er 17 år, har i år kørt F3 Euro Championship for Prema Powerteam. Samme mesterskab som Max Verstappen kom fra.

Lance har tidligere været sat i forbindelse med en plads hos Sauber, hvor Lances far, milliardæren Lawrence Stroll, efter sigende forgæves forsøgte at købe sig ind i år. Det kan forklare, hvorfor Lance nu sættes i forbindelse med Williams.

Williams har i forvejen GP2-køreren Alex Lynn, som brød med Red Bull juniorprogrammet for at blive test- og reservekører hos det engelske hold.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen hurtigst Max afviser belgisk sportsnominering »