Tag med BMF1 til finalen i Abu Dhabi

Sammen med vores venner fra Rapido Travel får du muligheden for at komme med Bil Magasinet Formel 1 til finalen i Abu Dhabi.

Abu Dhabi 2014 . Copyright Ewert Foto

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/10 2015 klokken 17:10

Oplev verdens flotteste racerbane, Yas Marina Circuit.

25. – 30. november 2015

Abu Dhabis Grand Prix er et spektakulært show, og dets lige finder man ikke på andre baner i formel 1 sæsonen! Der er mange legendariske baner i formel 1, og de fleste har været med næsten siden sportens start i 1950. Få af de gamle baner kan dog tilbyde et lige så spektakulært show som Yas Marina Circuit i Abu Dhabi! Det er det første løb i mellemøsten, der bliver kørt om aftenen. Masser af lys fra løbets start sørger for, at overgangen fra dag til aften forløber problemfrit for kørerne. Det er også en af de få baner, hvor kørerne kører mod uret i stedet for med uret.

Billede fra Grandstand North
Copyright Ewert Foto


Rapido Travel arrangerer igen i år en tur, hvor du får en komplet rejsepakke inkl. fly fra/til Danmark, alle transfers mellem lufthavnen i Dubai/Hotellet og F1 banen i Abu Dhabi, ophold på det 5-stjernede hotel Radisson Royal Dubai inkl. morgenmad, siddepladser på Grandstand North tribunen, indgang og rundvisning i Ferrari World, byrundtur i Dubai inkl. besøg i verdens højeste bygning Burj Khalifa og en 4x4 tur i ørkenen med tilhørende middag.

Udover ophold på et luksus hotel og en komplet rejsepakke, er rejseleder Michael Ewert fra Bil Magasinet Formel 1 hjemmeside - bmf1.dk . Michael er nok en af de mest vidende Formel 1 nørder, vi længe er stødt på. Han vil under hele turen underholde vores gæster omkring Formel 1 og de seneste nyheder fra pitten. Michael er tilmed en dygtig fotograf og vil med garanti fange de bedste øjeblikke på turen.

Billede fra Grandstand North
Copyright Ewert Foto


Fakta om turen:

Flyrejsen: Der flyves direkte fra København med Emirates - 5 stjernet service inkl. mad og 30 kg. bagage

Hotellet: Radisson Royal Hotel Dubai, beliggende midt i Dubai med udsigt til Burj Khalifa, hotellet er helt nyt og er kendt for beliggenheden og de store og lækre værelse. Opholdet er inkl. morgenmad.

Transfer: Transfer er med en luksus bus fra vores agent i Dubai, der vil på turen til og fra Abu Dhabi (ca. 1,5 time) være oplæg om Formel 1 samt konkurrencer.

Formel 1 billetten: Grandstand North - Helt klart den bedste tribune midt i et U-sving med ca. 30 meter til banen!

Ferrari World: Verdens hurtigste rutsjebane, de mest eksotiske biler og en Imax 3D biograf er opskriften på et par timers top underholdning for alle aldre.

Dubai by rundtur: Dubai er ikke kun skyskrabere og en Ferrari på hvert et gadehjørne, den gamle og historiske del af Dubai er et besøg værd. Turen afrundes med et besøg i verdens højeste bygning - Burj Khalifa

Der sker altid noget på Yas Marina Circuit
Copyright Ewert Foto


4x4 tur i ørkenen: Denne tur tager dig en tur i ørkenen med erfarne chauffører der viser evnerne fra deres Toyota Landcruisers. Efter et par timers kørsel i ørkenen er der middag under stjernernehos de lokale beduiner.

I alt kun kr. 14.995.- Læs mere og bestil rejsen her.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Manor skifter til Mercedes Nye testdatoer »