Hülkenberg bliver hos Force India

Et af de åbne sæder til Kevin Magnussen, Nico Hülkenbergs sæde hos Force India, er nu ude af spillet. Force India har meldt ud, at Hülkenberg bliver hos dem mindst to år mere.

Ungarns GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/9 2015 klokken 12:09

”Vi er meget glade for at kunne melde ud, at Nico Hülkenberg har valgt at forlænge sin kontrakt med Sahara Force India for 2016 og 2017 sæsonen,” lyder det i en pressemeddelelse fra holdet.

Hülkenberg selv er yderst tilfreds med den nye kontrakt, som han ser som en god stabil udvikling af hans karriere.

”Jeg er utroligt glad for endelig at have min fremtid i Formel 1 på plads. Jeg kender dette hold ind og ud og føler mig rigtigt godt hjemme her, så det er helt naturligt for mig at indgå en længere aftale med holdet,” udtaler Hülkenberg, der ellers var spået et skifte til det nye Formel 1 hold Haas.

”Den udvikling, som holdet har vist over de sidste par år, har givet mig troen på, at der er noget rigtigt stort i vente. Folkene bag holdet er virkelig gode, og de har vist, at de er sultne efter mere. Jeg mener, at vi har de vigtigste ting på plads til at komme videre, så jeg ser en stor fremtid for os,” sluttede Nico Hülkenberg i den officielle pressemeddelelse.

Holdchef og medejer Dr Vijay Mallya udtaler, at han ikke vil lægge skjul på, at han altid har været en stor fan af Hülkenberg, hvorfor han er ekstra glad for, at det er lykkedes for dem at beholde ham på holdet.

Sergio Perez og Nico Hulkenberg
Copyright Lotus F1


Med forlængelsen er et af de mere oplagte sæder for Kevin Magnussen ikke længere i spil. Dog har Sergio Perez, der lige nu sidder i det andet sæde, før måttet gøre plads for Kevin, så Force India er fortsat en mulighed for Kevin Magnussens tilbagevenden til Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tidligere Ferrari folk bag succes Fantastisk løb på Spa »