McLaren på rette vej

Ron Dennis var efter det sidste Grand Prix inden sommerferien meget positiv omkring holdets udvikling og lover nu, at McLaren nu er ved at være klar til at vise deres fulde potentiale.

Kinas GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/8 2015 klokken 11:08

Allerede inden kvalifikationen til Ungarns Formel 1 Grand Prix var Ron Dennis ude og fortælle alle, der gad høre på ham, at McLarens Formel 1 racere nu er ved at være klar til at slutte i pointene hver gang.

Problemer under kvalifikationen betød dog, at de to racere ikke fik udløst det potentiale, de havde ifølge Dennis.

Men løbet udviklede sig særdeles positivt for de to McLaren kørere, hvor Fernando Alonso endte med at sikre holdet årets bedste slutplacering som nummer 5, mens Jenson Button fuldendte den gode dag for holdet, da han også fik sin McLaren racer i pointene på en 9. plads.

Det har efterfølgende fået McLaren chef Ron Dennis til at eksplodere af glæde.

”Vi har vist, at vi er på rette vej, og at det nu er tid til, at vi åbner op for bilens potentiale,” kom det fra den glade Dennis.

Ron Dennis
Copyright McLaren Media


”McLaren racerne er nu så stærke, at vi er sikre på, at de har det der skal til, for at vi kan slutte i pointene i de resterende løb, men det er dog fortsat for tidligt at snakke om sejre,” tilføjede den magtfulde brite.

”Vi er sikre på, at når vi kommer til Spa efter sommerferien, vil vi igen vise stor fremgang for vores hold, men vi mangler dog fortsat at få bedre styr på varmen i dækkene.”

Netop varmen i dækkene har længe vist sig at være et problem for McLaren, men som følge af de manglende HK fra Honda motorerne er det ikke noget, der har været helt så meget i fokus.

Nu skulle Honda efterhånden være klar til at vise, hvad de kan, og derfor er det vigtigt, at McLaren nu også får styr på den del.

Spa banen er en helt anden type bane, end den McLaren havde succes på i Ungarn, så det bliver spændende at se, om de kan vise det potentiale, Ron Dennis påstår at de har, efter sommerferien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull det største brand Honda erkender fejl »