Hockenheim på discount

Det tyske Grand Prix er tilbage på kalenderen til næste år. Der har været spekulationer om, at løbet på Hockenheim ikke var sikkert, men det må man sige, at en mail modtaget i dag afkræfter. Her er billetter til discountpris.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/7 2015 klokken 17:07

Der skal være tilskuere til næste års tyske Grand Prix, og skulle det ske, at tilskuerne bliver væk, så er det ikke Hockenheimring, der er den skyldige. De tilbyder nemlig billetter til priser, som Bernie Ecclestone må få grå hår over.

Billeder fra Hockenheim torsdag og fredag 2014
Copyright Mercedes AMG


En weekendbillet uden tribune kan fås for under 100 euro. Det er tre dage for samme pris som en almindelig søndagsbillet normal koster. Fredag får man endda adgang til de fleste tribuner, og nu skal der nye fans på banen.

Med nye menes generelt unge fans. Børn under seks år kommer gratis ind, og skal der en fast plads under bagdelen, så kan de få en tribunebillet til lørdag til 45 euro og både lørdag og søndag for 50 euro. Det er priser, som er helt uhørte i Formel 1.

De nye priser kommer med en forventning om, at der vil komme flere gæster til næste års løb.

Direktøren for Hockenheim-Ring GmbH, Georg Seiler, siger:

”Vi er glade for at afvikle endnu et Formel 1-løb i Tyskland efter et års pause. Signalerne fra specielt de tyske fans er rigtig gode: Sebastian Vettel kører for første gang på hjemmebane i en Ferrari i duel med Nico Rosberg i hans Mercedes – et scenarie mange fans vil nyde.”

Billeder fra Tyskland 2012
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


”Vi er begejstrede over at kunne byde F1 og dets utrolige fans velkommen tilbage til Hockenheim, og vi ser frem til en fyldt Motodrom næste juli.”

Hvis de lavere priser ikke kan få flere tilskuere til Hockenheim, så er der noget fundamentalt galt. Billetter købes direkte på Hockenheims hjemmeside.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button på vej ud af Formel 1 Holdene vil have længere pause »