Hülkenberg tænker på fremtiden

Force India, Ferrari, Haas F1, WEC eller noget helt femte. Nico Hülkenberg holder sine muligheder åbne.

Le Mans 2015 . Copyright Porsche Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/7 2015 klokken 16:07

Den nyligt kronede Le Mans vinder, Nico Hülkenberg, er begyndt at tænke på fremtiden. Skal han fortsætte hos Force India, skifte til eventuelt Ferrari eller måske helt forlade Formel 1 til fordel for WEC?

Nico Hulkenberg
Copyright Sahara Force India


Ligesom så mange andre, bliver Nico Hülkenberg nemlig rygtet til Ferrari. Et team, som han var tæt på at skifte til for nogle år siden, afslører han. Den gang valgte Ferrari dog at gå med Kimi Räikkönen.

”Om jeg bliver hos Force India? Det kommer an på, hvad de kan tilbyde mig. Jeg holder mine muligheder åbne og holder øje med, hvad der sker, og hvor der er et ledigt sæde. Jeg har hørt rygterne om Ferrari, og de var ude efter mig for et par år siden også. Men det er ikke mig selv, der afgør, om jeg skal køre for dem næste sæson. Det er Ferrari selv, og om de skriver med Valtteri Bottas eller Daniel Ricciardo,” siger Hülkenberg.

Nico Hulkenberg
Copyright Sahara Force India


Det nye amerikanske Haas F1 team, der får debut næste sæson, skulle iøvrigt have Nico Hülkenberg som deres førsteprioritet, så det bliver spændende at se, hvad der sker med tyskeren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« For mange børn, for få piger Opdatering til Manor »