Ricciardo til Ferrari?

Ja, det bliver nok ikke lige nu, men Daniel Ricciardo selv vil ikke udelukke et skifte i fremtiden.

F1 test Østrig den 24. juni 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/6 2015 klokken 19:06

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke går fantastisk godt for Red Bull Racing og Daniel Ricciardo lige pt. Ricciardo var den eneste ikke-Mercedes vinder i sidste sæson, men i denne sæson har australieren endnu ikke været på podiet.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Det får nu den australske kører til at tale om fremtiden. Daniel Ricciardo vil nemlig ikke have, at hans karriere går i stå, og hvis det betyder, at han skal skifte team, så er det det, han vil gøre. Udover det, så skulle Ferrari have talt om ham som en mulig afløser for Kimi Räikkönen.

”Vi er ikke i en position, hvor vi kan vinde lige pt. Som kører vil du vinde, og det er det, du kører for. Derfor kunne jeg sagtens se mig selv køre for et andet hold, hvis vi ikke får en vinderbil igen inden for de næste par sæsoner. Ferrari? Ja, det kunne sagtens være en mulighed. Hvis de vil have mig, kunne jeg sagtens se mig selv køre for dem,” siger Ricciardo.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Det er meget muligt, at vi får Ricciardo at se i Ferrari en dag. Dog bliver det nok ikke lige med det samme. Han har nemlig stadig tre år tilbage af sin kontrakt, så mon ikke Red Bull kan nå at give ham en vinderbil inden da.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli vil mere "Ny" motor til Alonso? »