Australiens GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend begynder Formel 1 sæsonen 2015, og der er en lille chance for regn både lørdag og søndag.

Melbourne . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/3 2015 klokken 21:03

Når Formel 1 feltet fredag tager hul på 2015 sæsonen, og her følger den nuværende vejrprognose for weekenden i Melbourne.

I første og anden træning fredag vil vejret byde på omkring 20 graders varme, mest solskin, dog kan der være letter overskyet. Chancerne for regn om fredagen ligger forholdsvis lavt på 20%. Vinden vil komme fra syd og være på mellem 19 og 22 kilometer i timen, så forholdsvis kraftig vind.

Lørdag bliver en dag, hvor temperaturerne ligger lidt højere end om fredagen, den skulle nemlig blive omkring 24 grader. Derudover er chancerne for regn 50%. Vindstyrken vil lørdag ligge mellem 11 og 20 km/t.

Under løbet søndag vil temperaturen igen ligge omkring de 20 grader. Dog vil der også her være mulighed for, at der kommer et hurtigt regnskyl forbi, men chancerne skulle være relativt små. Vinden vil ligge på stort det samme niveau som om lørdagen.

Nu kan man jo aldrig helt stole på det pokkers vejr, men holder prognoserne, så går vi en meget spændende weekend i møde. Falder det regn, prognoserne melder om, på de rigtige tidspunker, kan det vende op og ned på mange ting, også selvom det måske ikke drejer sig om de store mængder regn.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Vejrudsigten Malaysias GP: Vejrudsigten »