USAs GP: Vejrudsigten

Sol, sol og atter sol, så umiddelbart ingen gentagelse af vandlandet fra sidste år.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/10 2016 klokken 23:10

I næste weekend er feltet at finde i Austin, hvor årets amerikanske grand prix skal køres. Sidste år var løbet i Austin præget en hel del af regn, hvilket betød, at flere sessioner blev rykket og aflyst. I år ser det dog ud til, at blive godt vejr hele weekenden, så der brude vi slippe for alle de trælse afbrydelser.

Fredag skulle blive weekendens koldeste dag, fordi her skulle temperaturen nemlig "kun" ligge på 26 grader. Det skulle også blive solskin hele dagen og med hensyn til regn, så ligger risikoen for nedbør på intet mindre end 0%, så det virker usandsynligt at der kommer noget vand på fredag.

Lørdag skulle det så blive 28 grader varmt og endnu en gang med solskin hele dagen. Risikoen for regn ligger endnu en gang på 0%, så heller ikke denne dag, ser det ud til at regn bliver et problem for feltet.

Søndag er løbsdag og lige nu ser den ud til at blive en direkte kopi af lørdag, så der er ikke så meget at skrive om denne dag.

Alt i alt ser det dog ud til, at weekenden bliver dejlig varm for feltet og det ser altså ud som om, de slipper for dårligt vejr, så alle sessioner kan blive afhold som planlagt.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Vejrudsigten Mexicos GP: Vejrudsigten »