Japans GP: Vejrudsigten

Formel 1-feltet vender snuden mod solens rige, men det er ikke meget sol de får at se.

Spoon corner . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/10 2016 klokken 22:10

Efter en varm weekend i Malaysia vender Formel 1-feltet nu snuden mod Japan, et land som også bliver omtalt som solens rige. Derfor kunne man måske godt tro, at Nico Rosberg, Lewis Hamilton og alle de andre får en del sol at se i den kommende weekend, men sådan bliver det altså ikke, hvis man skal tro de seneste prognoser.

Fredag skulle temperaturen ligge på omkring 24 grader og meldingerne om selve vejret er, at det skulle blive meget skyet, men med mulighed for opklaring i korte perioder. De skyer som kommer har dog ikke regn med sig, fordi risikoen for regn om fredagen er blot 30%.

Lørdag kommer til at minde en del om fredag, eller de to dage skulle i følge prognoserne være helt ens. 24 grader varmt, skyet men med mulighed for opklaring og 30% risiko for regn.

Søndag ændrer vejret sig så en lille bitte smule, men det er ikke meget. Temperaturen vil fortsat ligge på omkring 24 grader, men meldingerne er, at hele dagen skulle være med skyer på himlen. Dermed stiger risikoen for regn da også en lille smule, men heller ikke meget, fordi den stiger fra 30% til 40%.

Dette er dog kun prognoser, så der kan stadigvæk nå at ske rigtig meget inden Formel 1-feltet skal i aktion på Suzuka i næste weekend.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: Vejrudsigten USAs GP: Vejrudsigten »