Italiens GP: Vejrudsigten

Der venter feltet varme temperaturer, men et meget ustadigt vejr, når de rammer Monza i den kommende weekend.

Hamilton vinder . Copyright Allan Haslund

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/8 2016 klokken 22:08

Feltet var som bekendt på Spa i denne weekend og der var de beriget med noget meget dejligt vejr, men så heldige er de måske ikke i næste weekend. Lige nu siger prognoserne nemlig, at det godt nok skulle blive rigtig varmt nede på Monza, men der er også risiko for, at der kommer en del regn over det italienske.

Fredag skulle temperaturen komme op omkring de 29 grader, hvilket jo lyder meget godt. Det ville det da også være, hvis det ikke lige var fordi, at prognoserne også melder regn. Risikoen for regn er nemlig helt oppe på 40%, hvoraf den største chance for regn er lige omkring den anden frie træning.

Lørdag skulle blive en pæn dag, hvor temperaturen 28 grader. Det skulle dog ikke regne om lørdagen, eller risikoen er i hvert fald ikke særlig stor. Risikoen er nemlig helt nede på 20% og der er ikke nogen meldinger om byger. Det kan dog hurtigt ændre sig, fordi det skulle være pletvis overskyet, så de skyer kan hurtigt blive til skyer med regn i.

Søndag kommer så til gengæld til at minde en del om fredagen, fordi her er der igen meldinger om regn. Temperaturen skulle være på omkring 27 grader, men risikoen for regn er helt oppe på 80% regn. Der er dog kun tale om spredte tordenbyger, så det er ikke sikkert, at regnen kommer mens løbet bliver kørt, selvom det er godt nok det prognoserne siger. Risikoen for regn er nemlig størst i perioden 13:00 til 18:00.

Dette er dog kun prognoser, så de kan nå at ændre sig mange gange inden næste weekend. Det er der sikker også mange danskere som håber på, fordi det italienske grand prix er et af de løb, som er populære blandt danske Formel 1-fans. Her på BMF1 sender vi da også en hel gruppe af sted, så det kan da være I løber ind i nogen af os.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejrudsigten Singapores GP: Vejrudsigten »