Tysklands GP: Vejrudsigten

Formel 1-feltet har vendt snuden mod Tyskland og her venter dem rigtig godt vejr, hvis man skal tro prognoserne.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/7 2016 klokken 22:07

Formel 1-feltet har været hårdt ramt af regn i denne sæson, ja der har faktisk været regn på det ene eller det andet tidspunkt de sidste tre løb. Det har givet en masse afbrydelser osv. fordi man ikke har turde sende kørerne ud, så det har ødelagt en del. Derfor bliver det godt for feltet og os der ser på, at Nico Rosberg, Lewis Hamilton og de andre nu skal et smut til Hockenheim i Tyskland, fordi her skulle vejret blive rigtig godt.

Fredag skulle det blive pletvis overskyet, men med rigtig dejlige temperaturer, det skulle nemlig blive omkring 27 grader. Udover det, så er risikoen for regn helt nede på 20%, så det tyder på en fredag uden regn afbrydelser.

Lørdag skulle blive en endnu flottere dag end det var om fredagen, fordi her skulle alle skyerne være væk. Temperaturen skulle dog være nogenlunde den samme, den skulle nemlig være på omkring 28 grader. Med hensyn til risikoen for regn, så er den helt nede på 10%, hvilket er noget af det laveste fordi de prognoser næsten aldrig er nede under de 10%.

Søndagens vejr ligner det som man også så om fredagen. Pletvis overskyet, 27 grader varmt og en risiko for regn som siger 20%. Så på stående fod ser det altså ud til, at der ikke kommer regn over det tyske i næste weekend, i hvert fald ikke over Hockenheim.

Det er i øvrigt godt, fordi der er flere danskere som skal et smut ned og se Formel 1-ræs i det tyske. Hvis Du er en af dem, så tjek endelig vores facebookside, fordi her er der andre danske Formel 1-fans som efterspørger danskere som skal ned og se ræs på Hockenheim.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Vejrudsigten Belgiens GP: Vejrudsigten »