Ruslands GP: Vejrudsigten

Så er vi klar med vejrudsigten til det russiske grand prix, og den siger sol og lune temperaturer i forhold til danske standarder.

Ruslands GP 2015 . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/4 2016 klokken 22:04

Formel 1-feltet har holdt fri i denne weekend, men næste weekend er de på banen igen. Her går det løs i Sochi, hvor det russiske grand prix bliver kørt og her har i vejrudsigten for den kommende weekend i Sochi. Det hele skal dog tages med forbehold da vejrprognoser ikke er det mest stabile i verden.

Fredag skulle blive en dag fyldt med solskin og med temperaturer der ligger omkring de 17 grader. Det faktum at prognosen siger solskin hele dagen betyder i øvrigt også, at risikoen for regn er helt nede på 10%.

Lørdagens vejr skulle komme til at minde en del om det vejr der har været om fredagen, nemlig solskinsvejr. Temperaturen skulle dog blive lidt højere om lørdagen end den har været om fredagen, hvor den forventes at være på omkring 19 grader. Det betyder så også at risikoen for regn endnu en gang ligger på 10%.

Søndag ændrer vejret en lille smule karakter, men det er ikke meget. På løbsdagen ændre vejret sig nemlig fra at være solskinsvejr til at blive en lidt overskyet, men stadigvæk med en del solskin. Temperaturen om søndagen skulle være omkring 19 grader, mens risikoen for regn endnu en gang skulle ligge på 10%.

Dermed er der ikke umiddelbart lagt op til at vejret kommer til at spille ind på begivenhederne til det russiske grand prix, men man skal naturligvis aldrig sige aldrig.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: Vejrudsigten Spaniens GP: Vejrudsigten »