King og Haryanto tester for Manor

Manor har her til formiddag offentliggjort, hvilke to kørere der skal teste for teamet, når der skal testes dæk for Pirelli i næste uge.

Ruslands GP 2015 . Copyright Manor Marussia F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/11 2015 klokken 13:11

Manor F1 har netop offentliggjort, hvilke to kørere som kommer til at køre for teamet, når der skal testes dæk for Pirelli efter løbet i Abu Dhabi. De to kørere, Manor har valgt, er de to GP2 kørere Jordan King og Rio Haryanto.

Will Stevens
Copyright Manor Marussia F1 Team


Jordan King har tilbragt året som udviklingskører for Manor F1, så han glæder sig naturligvis til endelig at komme ud og prøve bilen.

"Det er det her, jeg har set frem til hele sæsonen. At få lov at køre MR03B er sæsonens store højdepunkt for mig, så jeg kan ikke vente med at komme til Abu Dhabi og køre, og vise dem, hvad jeg har lært i denne sæson," siger King.

Rio Haryanto
Copyright Marussia F1


Rio Haryanto har ikke været direkte involveret i teamet i år, men den indonesiske kører har før testet for teamet i blandt andet Abu Dhabi og på Silverstone. Ud over det har Haryanto kørt for Manor i både GP2 og GP3 serierne. Det vides dog ikke, om de to kørere kun skal teste, eller om de er inde i billedet til et sæde hos Manor F1 til næste sæson.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Næsten Tom K (igen) Ricciardo tilbage til gammel motor »