Honda presser Stroll

Som fremtidig motorleverandør til Aston Martin er Honda allerede begyndt at gøre sine ønsker og indflydelse gældende. Det kan gøre ondt på Stroll.

Englands GP Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 17/4 2024 klokken 10:04

Honda har på trods af en anstrengt fortid velsignet den fornyede kontrakt med Fernando Alonso. De har udtalt at de ønsker den stærkest mulige kørerbesætning for at give de bedste chancer for at vinde mesterskaber.

Alonso er anset som sådan et stærkt kort, men Lance Stroll, der ellers via sin fars ejerskab af holdet har siddet trygt i en rullende kontrakt, er pludseligt kommet under pres. Honda er ikke meget imponeret af ham og hans resultater.

Lance Stroll i Aston Martin.Lance Stroll i Aston Martin.
Copyright Aston Martin Aramco F1 Team


Hvis ikke hans præstationer og evne til at score point for holdet bliver markant forbedret, og kommer til at ligge tæt ved det Fernando Alonso laver, er det ikke godt nok for den Japanske fabrikant, som sikkert godt kunne forestille sig en Yuki Tsunoda i det sæde i stedet.

Siden Lance Stroll kom ind i Formel 1 i 2017 har han kun slået sin holdkammerat 1 gang. Det var Sergei Sirotkin. De andre (Massa, Perez, Vettel og Alonso) har alle stabilt slået ham, og mod Alonso er forskellen virkelig markant.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes øjner flere problemer