Corona lukker Ferrari ned

Den frygtede og meget smitsomme sygdom, Corona virussen, der nu også spreder sig i Italien, har tvunget Ferrari til at lukke deres museer i Maranello og Modena, samtidig er der indført store restriktioner på fabrikken.

Ruslands GP 2019 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/2 2020 klokken 16:02

Som det er, lige nu, er Ferraris Formel 1 hold, ikke påvirket af påbudet, men de lokale myndigheder har påbudt Ferrari om at lukke deres museer ned.

Samtidig har Ferrari, af egen fri vilje, forbudt ansatte på fabrikken, der har været i de områder hvor der er Corona virus, om at komme på arbejde.

Ud over de lukkede museer, er det nu også umuligt at få en rundvisning på fabrikken.

Alle møder, der ikke er meget vigtige, er aflyst, samtidig med at man opfordre alt personale, der ikke nødvendigvis skal lave fysisk arbejde på fabrikken, til at arbejde hjemmefra.

McLaren har indført et forbud mod, at alle ansatte der har været i Kina indenfor de seneste 14 dage, mod at komme på fabrikken og til testene i Barcelona.

Det har Ferrari angiveligt også indført.

Corona virussen, der nu er begyndt at indtage Nord Italien, forsøges at blive indlemmet så hurtigt som muligt, men da man endnu ikke har fundet patient 0 i Italien, er det et meget vanskeligt arbejde, især da patient 0, næppe ved at den er smittet.

Formel 1 kalenderen, er gået fra rekord mange løb, 23, til 22. Fortsætter udviklingen, kan det blive langt færre, eller løb uden tilskuer, som vi ser i Fodbold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo advarer Ocon Australiens GP i fare for aflysning »