Come-back til Vandoorne

Det er endnu ikke officielt meldt ud, men der er meget der tyder på, at Stoffel Vandoorne får sit Formel 1 come-back i år, efter at have sikret sig Formel E trofæet i sidste sæson.

Barcelona 2017 pre-season test. McLaren og Stoffel Vandoorne . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/2 2020 klokken 14:02

Mercedes havde i 2019 Esteban Ocon, som deres officielle reservekører, hvilket gav ham nogle muligheder for at komme med ud til løbene, samt få nogle private test i den lynhurtige racer.

Men da Ocon i år er at finde hos Renault, hvor han erstatter Nico Hülkenberg, står Mercedes nu uden en kører, der er god nok til at træde til, skulle en af deres Grand Prix kørere blive syg eller skadet.

Nu forlyder det, at det bliver Stoffel Vandoorne, der blev fyret af McLaren, på grund af manglende resultater, i en tid, hvor det var den negative Alonso der styrede holdet.

Fri for Alonso og McLaren, har Vandoorne igen vist, hvorfor det var at han kom til Formel 1, hvor han først skubbede Kevin Magnussen ud og senere afløste den aldrende Jenson Button.

Vandoorne er hurtig og en vinder, hvilket Mercedes ser ud til at honorere, ved at give ham chancen som deres officielle reservekører.

Det forventes at han bliver officielt bekræftet, kort inden den første vintertest, i næste uge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes præsenterer på Silverstone Scuderia AlphaTauri præsenterer sin 2020-model »