Charles Leclerc i sin 3. pole position

Der var ikke meget spænding i dagens kvalifikation. Charles Leclerc fra Ferrari viste stor styrke i alle 3 træninger inden kvalifikationen. I selve kvalifikationen var Leclerc urørlig.

Kvalifikation Belgien GP . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 31/8 2019 klokken 19:08

Charles Leclerc:
"Det føles helt fantastisk. Det var ssvært, specielt i Q3. Det var lidt rodet fordi der var meget trafik. Jeg forventede ikke at vinde med så stor margin som jeg gjorde, men det er jeg selvfølgelig glad for. Vi har vist at vi er hurtige i kvalifikationen, men i vores løbstest er vi ikke så hurtige som vi gerne vil være. Det bliver ikke nemt i løbet, men vi vil give alt hvad vi har for at få en sejr hjem.

Charles Leclerc, englands GPEn tilfreds Charles Leclerc
Copyright BMF1


Sebastian Vettel:
"Q3 var meget rodet. Jeg var ved at komme ind i en god rytme, men i Q3 gik det galt med at alle ville prøve at få lidt slip-streaming, og begyndte at køre op bag hinanden ved meget lav fart. Det gjorde det svært, så jeg fik ikke den omgang jeg gerne vil have. Bilen føles rigtig god, hvilket er det vigtigste. Lad os se i morgen hvordan løbet kommer til at udvikle sig."

Sebastian Vettel, Ungarns GPSebastian Vettel
Copyright BMF1


Lewis Hamilton:
"Det har været en interessant weekend. Vi har haft problemer i de første træninger. Det var aærligt at jeg kørte galt og ødelagde bilen, men en stor tak til mekanikerne for at på så kort tid at få bygget bilen op igen så jeg kunne være med i kvalifikationen. Jeg havde en god kvalifikation under omstændighederne. Charles var meget hurtig hele weekenden, så jeg håber at vi kan give lidt modstand i løbet i morgen.

Lewis Hamilton, Englands GPLewis Hamilton
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Kvalifikationen LIVE - Leclerc suveræ Tragisk dødsulykke i Formel 2 »