Button: Ikke stil for store krav

Mange folk håber på at det nye reglement betyder at Mercedes kan vippes af tronen, men man må ikke stille for store krav til de andre, lyder det fra Jenson Button.

Jenson Button. . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 21/1 2017 klokken 09:01

Mercedes har domineret Formel 1 de seneste mange sæsoner, hvilket til tider har virket ensformigt. Derfor er der mange som håber, at det nye reglement kan være med til at ryste posen, så flere teams kan være med i kampen om VM-titlen. Sådan behøver det dog ikke at blive og man skal passe på med, at man ikke stille for store krav, fordi det kan være for meget at spørge om og man kan blive skuffet, mener den nu tidligere Formel 1-kører Jenson Button.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton.
Copyright Mercedes AMG


Den tidligere britiske verdensmester mener, at det nye reglement faktisk kan ske at passe godt til Mercedes og deres power motor.

"At forvente at nogen kan fange Mercedes, er lidt for meget at spørge om. De har været meget stærke de seneste år, men ingen ved hvad der sker med det nye reglement. Det er bare sådan at de nye biler får en bedre downforce og en masse greb, hvilket betyder at en motor med meget power kommer til at afgøre det hele. Sådan en motor har Mercedes, så hvis nogen skal fange dem, så skal de andre have gjort et godt arbejde hen over vinteren," lyder det fra den tidligere verdensmester.

Jenson Button.
Copyright McLaren Media


Så må vi bare vente og se om de andre har gjort det de skal hen over vinteren, eller om Mercedes kommer til at løbe med det hele endnu en gang. En ting er dog sikkert Jenson Button kommer ikke til at kunne drille Mercedes, fordi han stoppede som bekendt karrieren efter sidste sæson. Det vides endnu ikke hvad briten skal, men det seneste er at han tester en rallycross-bil for Honda over i USA.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pastoren håbede, men forgæves Ingen beslutning taget om Silverstone »