Bottas med flest pole positions i år

Det var en spændende kvalifikation vi så i dag. Leclerc havde vist stor styrke i træningerne, og for første gang i lang tid så det ud til at Ferrari skulle løbe afsted med pole position, men sådan gik det ikke.

Valtteri Bottas . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 13/7 2019 klokken 17:07

Valtteri Bottas:
"Jeg havde en god omgang, og det var godt nok til pole position. Det var meget tæt mellem Lewis og mig. Det føles godt, så jeg er godt tilfreds. Det var ikke en perfekt omgang for vinden var en faktor der gjorde det lidt uroligt. Det kan godt være jeg har flest Pole positions i år, men jeg skal have mere styr på løbsfarten, for der har jeg tabt lidt på trods af at jeg har haft pole. Det vigtigste er at få vendt de pole positions til sejre fremadrettet."

Valtteri Bottas, Englands GPValtteri Bottas, Englands GP
Copyright BMF1


Lewis Hamilton:
"Jeg kan ikke ændre på den fejl jeg lavede på min omgang, om det havde givet mig pole er ikke til at sige. Valtteri gjorde det rigtigt godt, så tillykke til ham. Det er et langt løb i morgen så jeg må prøve at se hvad jeg kan gøre der. Vinden er lidt urolig og det har en lille smule indflydelse når vi kommer rundt."

Lewis Hamilton, Englands GPLewis Hamilton, Englands GP
Copyright BMF1


Charles Leclerc:
"Jeg er meget glad for min omgang og den tid jeg satte, der var ikke mere jeg kunne gøre. Vi er tættere på Mercedes end vi havde regnet med. Vi har haft en del problemer med frontvingen på bilen, men det er gået godt. Vi kunne ikke have gjort det bedre end vi gjorde i dag."

Charles Leclerc, Englands GPCharles Leclerc, Englands GP
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Kvalifikationen LIVE - Bottas på pole Endnu en nedtur for Haas »