Bliver Sebastian Vettel hos Ferrari?

Den fire dobbelte verdensmester Sebastain Vettel har det ikke nemt hos Ferrari. Charles Leclerc er den nye mand på holdet, og han er hurtigere end Vettel.

Sebastian Vettel . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 11/9 2019 klokken 17:09

Charles Leclerc har vundet de to sidste løb for Ferrari, hvor Vettel ikke har formået at kunne holde tempoet oppe, og følge med sin holdkammerat.

I følge F1 chef Ross Brawn, så mener han at Ferrari skal prioritere at få Vettel tilbage på sporet, og give ham mere selvtillid.

I det netop overstået løb på Monza, gik det helt galt for Vettel. Først mente han at Leclerc skulle have hjulpet ham i Q3, så han havde mulighed for at køre efter en pole position, men måtte starte som nr. 4. I selve løbet på omgang 6, kører Vettel af, og bagefter rammer Lance stroll som betyder at Vettel får en straf. Vettel kommer over målstregen som nr. 13, hvilket er langt fra hvad man normalt forventer af Ferrari.

Sebastian Vettel i Østrigs GPSebastian Vettel i Østrigs GP
Copyright BMF1


Det der skete i løbet var alene Vettels fejl, og det minder lidt om situationen i 2014 da Vettel fik Daniel Ricciardo som holdkammerat hos Red Bull, og Ricciardo viste at han var hurtigere end Vettel. Det betød at Vettel skiftede fra Red Bull til Ferrari i håb om at han kunne genvinde et mesterskab. Det er nu 6. sæson for Vettel uden at vinde et mesterskab. Med Leclerc på holdet ser det ikke ud til at det bliver nemmere for Vettel.

Er det igen tid for den fire dobbelte verdensmester at skifte hold?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton advarer Leclerc Villeneuve: Leclerc lavede en Magnussen »