Bianchi får sin egen vej

Den afdøde, tidligere franske Formel 1-kører får opkaldt en vej efter sig i Nice.

Opbakning til Jules Bianchi på tilskuerrækkerne . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/1 2017 klokken 23:01

Jules Bianchi er en af de kørere der er blevet skrevet mest om de seneste par år, grundet hans tragiske død. Franskmandens dødelige uheld skete under det japanske grand prix tilbage i 2014, men det var først i løbet af sommeren 2015, at han blev erklæret død. Alt dette gjorde som nævnt i starten, at der blev skrevet meget om ham, men efter hans død, har der været forholdsvis stille omkring den tidligere Marussia-kører - indtil nu.

Jules Bianchi
Copyright Marussia F1


Nu kommer der fokus på Bianchi igen. For nogle er det dog blot for en stund, mens andre kan komme til at støde på navnet, Jules Bianchi, hver eneste dag. I dag er det blevet offentliggjort, at den franske by Nice, vil opkalde en vej efter deres bysbarn. Jules Bianchi er født i Nice tilbage i 1989 og det var også her han døde, så man kommer ikke uden om, at det er hans hjemby, hvilket også er grunden til at Philippe Pradal, der er borgmester i Nice, gerne vil hylde Bianchi.

Jules Bianchi.
Copyright Marussia F1


Rent konkret drejer det sig om vejen Rue du Sapin, som nu skifter navn. Vejen er placeret i den bydel som Bianchi voksede op i og den ligger også tæt på det stadion, hvor OGC Nice spiller til dagligt. Præsentationen af det nye navn sker den 23 januar, klokken 16:45, i krydset mellem Rue du Sapin og Avenue Pierre de Coubertin, hvis nogle af vores læsere skulle befinde sig i Nice på det pågældende tidspunkt.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nico Rosberg bliver ambassadør Liberty-aktionærer godkender køb »