Bahrains GP: Vejrudsigten

Efter en våd weekend i Kina, rykker Formel 1 feltet nu til Bahrain, hvor chancen for regn er tæt på nul. Således venter der helt nye udfordringer for Forme l 1 feltet igen, med høje temperaturer og sand på gulvet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2017 klokken 09:04

Formel 1 feltet skifter Kinas regn ud med Bahrains varme og tørke, når de allerede i den kommende weekend indtager BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, Sakhir.

Der har været kørt løb på banen i ørkenstaten, siden 2004. Ikke en eneste gang har der været så meget som fare for regn, hvilket det heller ikke ser ud til at blive denne gang.

Fredag loves der skyfri himmel og temperaturer helt op til 37 grader. Noget af en kontrast til forholdene i Kina.

Lørdag er der en chance for at der kommer nogle skyer forbi, hvilket reducere lidt på temperaturerne, så der ”kun” bliver 34 grader. Ingen risiko for regn trods skyer på himlen.

På løbsdagen, søndag, ser det ud til at blive lidt mere humant. En del flere skyer skulle komme ind over området, så temperaturen skulle falde til omkring 29 grader. Regn? Næppe. Det anslås at der er 1% sandsynlighed for regn.

Så største udfordring, bliver det sand der kan fy ind på banen, til trods for deres foranstaltninger for at undgå det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: Vejrudsigten Ruslands GP: Vejrudsigten »