Australiens GP: Vejrudsigten

Langt om længe, er vi klar med en vejrudsigt for et Formel 1 løb igen. Årets første der omhandler Australiens Formel 1 Grand Prix i Melbourne. Og det tyder på at det bliver en udfordrende start på året.

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2020 klokken 09:03

Det sitrer i hele kroppen. Forventningerne er store. Vi nærmer os med andre ord, årets første Formel 1 Grand Prix.

I Australien er der endnu ingen melding om, at løbet vil blive afviklet uden tilskuere, men vejret lader ikke til at tilsmile dem der møder op.

Fredag er der varsel om regn. Faktisk er chancen for regn oppe på hele 90 %. Men det bliver meget varmt. Helt op til 30 grader, samtidig med at det blæser en del.

Det betyder, at det kan blive ekstremt udfordrende for kørerne, da regn og blæst typisk også betyder at der kommer blade ned på asfalten.

Lørdag falder chancen for regn til 30 %, men samtidig dykker temperaturerne markant, helt ned til blot 17 grader. Vinden er også aftagende.

Søndag skifter vejret endnu engang. Det skulle blive solrigt, dog med en 50 % chance for regn. Temperaturene skulle stige til omkring 20 grader og vinden skulle være meget rolig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Vejrudsigten Østrigs GP: Vejrudsigten »