Alpine F1 præsenterer type A521

Alpine F1 har netop præsenteret teamets nye 2021-racer, og vi bringer her de første billeder af bilen.

Alpine F1 A521 . Copyright Alpine F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/1 2021 klokken 11:01

Efter at Groupe Renault bekræftede fabrikkens fortsatte deltagelse og commitment i Formel 1, benyttede ledelsen lejligheden til samtidig at foretage en hovedrengøring på F1-teamets direktionsgang. Da rengøringsholdet forlod bygningen var resultatet et højst overraskende exit for teamets hidtidige CEO, Cyril Abiteboul.

Det menes, at den tidligere Suzuki MotoGP-chef, Davide Brivio, overtager rollen som teamchef for det kommende Formel 1-team, der samtidig skifter navn til Alpine F1.

Alpine oplyser, at fabrikken endvidere vil indgå et strategisk partnerskab med den britiske sportsvognsfabrik Lotus. Et lignende samarbejde har eksisteret mellem Red Bull og Aston Martin.

De, som har håbet fortsat at se de sort-gule biler på banen, bliver sikkert svært skuffede. Således viser Alpine F1s præsentationsbilleder, at den nye 2021-model bliver holdt i farverne fra den franske trikolore, hvilket som bekendt er blå, hvid og rød.

Alpine F1 A521.Alpine F1 A521.
Copyright Alpine F1


Den præsenterede bil i dag er den første version af Alpine F1-teamets nye identitet,” udtaler Alpins designdirektør Antony Villain.

“Nogle af de strukturelle grafiske elementer forbliver på bilens ‘livery’, mens andre vil ændre sig. Det 'overdimensionerede' Alpine-emblem, i et trefarvet grafiksystem, er det første klare symbol på brandets identitet i motorsport."

"Det blå, hvide og røde henviser til farverne på det franske og britiske flag, hvilket er meget vigtigt for os,” lyder det fra Villain, som også oplyser, at der kommer flere variationer af designet.

Alpine F1 A521Alpine F1 A521
Copyright Alpine F1


Billederne på denne side er såkaldte ‘renderinger’, altså computerskabte billeder, men Alpine F1 oplyser, at det endelige ‘livery’ vil blive præsenteret i februar måned.

Den nye model får typebetegnelsen Alpine A521.

Alpine F1 A521.Alpine F1 A521.
Copyright Alpine F1


Alpine F1 A521.Alpine F1 A521.
Copyright Alpine F1


Alpine F1 A521.Alpine F1 A521.
Copyright Alpine F1

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Disse kørere er pressede i 2021 - Del 1/2 Disse kørere er pressede i 2021 - Del 2/2 »