Allison forlader Ferrari

Ferrari og deres nu tidligere tekniske direktør James Allison har besluttet, at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Ferraris pitvæg . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/7 2016 klokken 11:07

Det er vist ingen hemmelighed, at der er uro hos Ferrari og en masse af slagsen for at sige det rent. Det har over de sidste par måneder ført til rygter omkring at deres tekniske direktør James Allison, enten skulle forlade teamet, eller overtage Maurizio Arrivabenes job som teamchef. Nu er der så kommet en konklusion på denne sag, fordi Ferrari og James Allison er blevet enige om, at briten forlader teamet med øjeblikkelig virkning.

Sebastian Vettel og James Allison
Copyright Ferrari Media


Beslutningen blev som nævnt taget i fælleskab, så derfor takker parterne da også hinanden for godt samarbejde.

"Teamet og jeg vil gerne takke James, for de ting han har gjort for os og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden," lyder det fra Maurizio Arrivabene.

"Jeg har haft nogle gode år her hos Ferrari og jeg har været med i både gode og svære perioder. Derfor har jeg lært at anerkende og sætte pris på det hårde arbejde, som alle de seje kvinder og mænd laver for teamet. Derfor vil jeg gerne takke dem alle og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden," lyder det fra James Allison.

Maurizio Arrivabene
Copyright Ferrari Media


James Allison er 48 år gammel og han har arbejdet for en række Formel 1-teams. Udover Ferrari har han arbejdet en del for de forskellige teams, som har ejet fabrikken i Enston, hvilket Renault teamet gør lige pt. Derfor kunne man godt tænke, at det igen bliver britens arbejdsplads, inden for den nærmeste fremtid. James Allison mistede nemlig sin kone i starten af året, så der har været rygter om at han gerne vil tilbage til England for at arbejde. Britens job hos Ferrari bliver i øvrigt overtaget af Mattia Binotto, som har haft rollen som tekniske direktør for teamet før.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes kan ikke slappe af Rio beholder sædet lidt endnu »