Albon meldes klar

Nyck de Vries får ikke en ny chance for at vise sit værd i en Williams, i den kommende weekend, da Williams officielt har bekræftet at Alex Albon igen er klar til at kører.

Albon . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/9 2022 klokken 10:09

Natten mellem fredag og lørdag, op til det Italienske Formel 1 Grand Prix, blev Alex Albon fra Williams indlagt med en betændt blindtarm, som sendte ham på operationsbordet, frem for på banen.

Nyck de Vries, der havde fået en test for Aston Martin, blev kontaktet af Mercedes, der bad ham om at henvende sig hos Williams, med det samme, lørdag morgen.

Ombygning af Williams raceren blev sat i gang og lidt efter halvdelen af 3. træning var gået i gang, kom hollænderen på banen.

Williams med Monza vingeWilliams med Monza vinge
Copyright BMF1


En godkendt kvalifikation lidt senere, og et mere end godkendt løb søndag, fik sat stor fokus på Nyck de Vries, fra det meste af Formel 1 feltet.

Men, desværre for Nyck de Vries, er Alex Albon nu meldt fit for fight, hvilket betyder at de Vries, som det ser ud nu, ikke får en ny chance hos Williams, når der i weekenden skal køres Formel 1 Grand Prix i Singapore.

Albon var gennem et skidt forløb, med komplikationer der var livstruende, hvilket har fået Williams til at holde igen med at bekræfte at han var klar igen.

Heldigvis for Albon, har han det igen godt og han bør være helt klar til at kører resten af sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1-kørerne kræver bredere pitlanes Vettel: Stroll skubbede mig ikke ud »