Aflysning af Italiens GP er Fake News

Som følge af Corona-pandemiens ekstremt negative påvirkning af Italien, har der over noget tid floret rygter om, at løbet på Monza banen, vil blive aflyst. Det afviser arrangørene bag løbet dog.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/4 2020 klokken 15:04

Automobile Club d’Italia og deres præsident Angelo Sticchi Damiani, er der tale om "Fake News" når tyske medier beretter at løbet på Monza er aflyst.

"Vi er overbeviste om, at løbet vil blive afviklet. Men vi ved endnu ikke under hvilken form," udtaler Damiani til Sky Sport Italia.

"Vi forstår ikke hvorfor falske nyheder om dette er kommet ud."

"Vi har ikke en krystalkugle, så vi kan se hvad der sker til september, men vi håber på at krisen er ovre, så vi planligger ud fra det."

Sky spurgte ham ind til, om det vil være muligt at køre løbet i modsatte retning, skulle man forsøge at afvikle to løb på banen.

"Det er slet ikke en mulighed. Hele banen er bygget til at køre en vej rundt på. Det er slet ikke en mulighed at køre et løb den anden vej rundt," sluttede han.



OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP nærmer sig en realitet Red Bull vil sikre lavere budgetloft »