2 dage er perfekt

Renault stjernen Daniel Ricciardo, er tilhænger af løbsweekender på blot to dage, frem for de nuværende 3. Med 22 løb på kalenderen i 2020, vil det give en stor forskel med en dag mindre afsted.

Ricciardo . Copyright Renault

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/10 2019 klokken 10:10

I denne weekend har Renault intorduceret en ny frontvinge og har opdateret andre aerodynamiske dele på bilen, for at give den store opdatering mere betydning.

Det betyder at de i første træning kæmpede hårdt for at finde balancen i bilen, en balance der var markant bedre i den anden, men som de af flere årsager, ikke fik vist.

Til BMF1 udtaler Ricciardo, at han håber på at det bliver muligt at afvikle kvalifikationen på søndag som planlagt, da han er sikker på at de kan gøre det markant bedre end det de opnåede i den anden træning, der kan gøre det ud for Kvalifikationen, skulle vejret blive for hård ved banen.

"Vi havde nogle lidt mærkelige udfordringer under den første træning, med vores aero setup," kom det fra Ricciardo til BMF1.

"Men vi følte at vi havde en god forståelse for det, da vi gik i gang med den anden træning, også selvom resultatet ikke viste det," kom det yderligere fra den altid glade australier.

"Hvis vi ender med, ikke at kunne køre kvalifikation på søndag, er det rigtigt skidt for os, så det håber vi på ikke vil ske."

"Jeg har en stor tiltro til, at vi kan finde en del mere fra vores bil inden kvalifikationen, også selvom vi ikke får testet mere," tilføjede han.

Ricciardo blev også spurgt ind til, om han syntes at løbsweekenderne generelt burde være på 2 dage, frem for de 3 de er i dag.

"Jeg syntes det vil være en rigtig god ide. Især når man tænker på at vi skal kører 22 løb til næste år."

"Det vil give os en dag mere fri, hvilket jeg tror alle vil være glade for, samtidig med at underholdningen vil blive mere komprimeret for tilskuerne, hvilket jeg er sikker på, at de også vil være glade for," sluttede han.

Nu gør kørerne klar til at holde fri. Der er en plan om, at de skal ud og bowle, hvis det bliver muligt. Noget Ricciardo først blev klar over under interviewet.

"Jeg tror jeg er ret god til at bowle," kom det fra den selvsikre australier. "Det med at gå lidt ned i knæ er jeg super stærk til, grinede han."

Bliver stormen så slem som frygtet, er der næppe den store chance for at der er nogen der kommer til at forlade deres hotel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Lørdag bliver ren overlevelsestur Ingen Alfa til Hülkenberg »